Het bruidsboeket

Bij misschien wel de meest bijzondere dag uit uw leven, hoort een bijzonder bruidsboeket.

De meeste bloemen in het bruidsboeket hebben een  betekenis. Als je die betekenis kent is het leuk om rekening mee te houden bij de keuze van de bloemen op je trouwdag.

Zo staat een tulp voor de perfecte liefde, een orchidee voor schoonheid en een varen voor zelfverzekerdheid.

De meeste bruidjes kiezen de bloemen voor hun bruidsboeket op basis van smaak, de stijl van de jurk en eventueel het thema van de bruiloft. Officieel is het de etiquette om het boeket tot aan de ceremonie in de rechterhand te houden en na de ceremonie in de linkerhand. En aan het eind van de dag mag de bruid, zonder dat zij achterom kijkt, het boeket over haar rechterschouder richting alle ongetrouwde vrouwelijke gasten gooien. Degene die hem vangt….. Nou ja, je kent het wel.

Corsages

Het dragen van een corsage op een bruiloft is een traditie uit het verleden. Het is een klein bloemstukje ,met een of meer bloemen of gedetailleerd uitgewerkt.

Even opletten: De dames dragen de corsage met de bloem naar beneden en de heren omhoog.

Aankleding

Decoratie met bloemen en planten geven een bruiloft net de ´finishing touch´ Wij nemen al uw zorgen uit handen en kleden de locatie smaakvol aan op basis van uw persoonlijke wensen.  Wij kunnen zorgen voor onder andere deze bloemdecoraties:

– Bloemdecoratie in de kerk.
– Bloemdecoratie in feestzaal.
– Aankleding van de stoelen of banken voor de gasten.
– Decoratie voor de auto van het bruidspaar.